Om 32 Racing

32 Racing är ett unikt koncept som väver samman alla dem klassiska delarna med Roadracing, som t.ex. trackdays, förarutveckling (praktisk och teoretisk), försäsongsträning utomlands och MC-resor. Nu även med en utökad möjlighet där du kan köpa allt du behöver för din körning, så som däck, reservdelar, kläder mm. Allt på samma plats, smidigt och tryggt.

Utöver det adderar vi även en dos av det vi själva brinner för och tror gynnar communityn. Roadracing och övrig motorsport i Sverige är någonting som kan vara svårt för utomstående att ta till sig och glädjas av och vårt mål är att bli länken mellan Roadracing och folket!
 

Om Jari Tuovinen

Jari Tuovinen är Svensk mästare i roadracing, superbikeklassen 2017. Just nu är han i full gång med racesäsong 2018, där han kör SM igen, samt förbereder sig för sin största satsning någonsin, Endurance world championship, med start september 2018 på Bol Dór i Frankrike.

Jari provade på roadracing för första gången som 32 åring, därav numret 32. Idag är 32 något större än bara ett startnummer då Jari byggt upp ett koncept med visionen om att 32 racing ska ha allt för din racing samlat på en plats. Jari är instruktör på 32 racings förarutbildningar både i Sverige och i Spanien, alla sådana evenemang går att hitta under fliken bokningar.

Om ni är mer nyfikna på Jari går det bra att kika in på hans sociala medier:

Instagram
Youtube
Facebook

Välkomna och vi ses på banorna!
/ Jari