Rider

Jari Tuovinen - Roadracing, superbikevinnare år 2017
Aktuell med en endurance VM-satning tillsammans med hans team SET-racing.
Jari har alltid tyckt om motorsport, och motocross samt enduro har funnits med sen tidig ålder. Roadracing var dock något helt nytt när han för första gången vid 32-års ålder satte sig och körde ut på en roadracingbana. Snabbt undrade han varför han inte upptäckt denna sport tidigare, och bestämde sig för att det var något han skulle bli bra på. Kul att bli riktigt bra på något som man samtidigt tycker är roligt, japp! Sån är Jari, bestämd, envis och målinriktad. Det han tar sig för bestämmer han sig för att utföra till 110%. Fort blev han en av Sveriges bästa förare, och det stoppar inte där, nu är han påväg ut i världen där han ska köra Endurance VM med sitt egenstartade team SET racing. Vill man ha någonting gjort ska man drömma högt, men framförallt ta tag i det! Det gör alltid Jari. Drömmen blir snart sann pga. att han tog tag i det och utförde.
Förutom racingen som är en stor passion har Jari startat ett koncept med 32-racing som erbjuder allt ifrån däck och reservdelar till din hoj, kläder och utrustning som hör sporten till, samt instruktörsresor till Spanien och Sveriges banor. 
Racing ska vara kul, lättilgängligt och smidigt säger Jari! Det som han själv har saknat när han kört skapar han nu själv för att andra ska få ta del av det. 

Följ Jari på socialamedier.
Instagram: Jari32racing
Facebook: 32 Racing
Youtube: 32 Racing Tuovinen